Kerstconcert met Kerstsouper

Kerstconcert met Kerstsouper

Natuurlijk begint deze avond weer met een prachtig concert in de Noenzaal, ditmaal verzorgd door het Van Lennep Kwartet, dat klassieke muziek van topniveau op ‘De Unie’ ten gehore zal brengen. Jawel, u hoort de naam goed, het kwartet ontleent haar naam aan dezelfde familie Van Lennep, die vroeger het gebouw van ‘De Unie’ heeft bewoond, dus dat geeft een extra passende verbinding.

Na het concert wordt de avond voortgezet met een heerlijk Kerstsouper in de Van Meertenzaal, waar onze witte- en zwarte brigade u weer een keur aan heerlijke gerechtjes zullen voorzetten.
Enkele weken geleden zijn deze gerechtjes reeds voorgeproefd en wij kunnen u verzekeren dat onze Chefs weer een fantastisch souper voor u in petto hebben.

Het aanvangstijdstip van het concert is dit keer ietsje vervroegd naar 19.30 uur en de inloop is vanaf 18.30 uur. Ook het Christmas Carol koor “Pitch” zal u bij de entree weer een hartverwarmend welkom brengen.

U kunt zich vanaf heden aanmelden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar opnieuw is hierbij het advies om dit snel te doen, want het aantal plaatsen is beperkt en de animo is groot (!)

Graag wijzen wij u nog op een paar laatste, doch niet onbelangrijke details:
De dresscode voor dit sfeervolle Kerstevenement is ‘black tie’ en voor de dames feestelijk stijlvol.
De kosten per persoon bedragen € 64,50 inclusief concert.
LET OP: wie zich aanmeldt, wordt ook daadwerkelijk verwacht(!)  Bij niet opdagen, of afzeggen binnen 48 uur vóór aanvang, zullen wij de kosten helaas moeten doorbelasten.

Wij wensen u allen een zeer geslaagd Kerstsoirée toe.


De Evenementencommissie.

evenement eigenschappen

Startdatum 20-12-2019 7:00 pm
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon 64,50
Locatie Sociëteit 'De Unie'

Inlog leden