Nieuwjaarsreceptie & Stamppotterie

Nieuwjaarsreceptie & Stamppotterie

Over enkele weken staat het Nieuwe Jaar 2019 alweer voor de deur en hopelijk gaat het u allen veel goeds brengen !  Voor onze sociëteit ‘De Unie’ lijkt het ook weer een bruisend  jaar te gaan worden en uiteraard gaan we dit op de inmiddels traditionele en vrolijke wijze vieren. 

Het bestuur, tezamen met de evenementencommissie, nodigt u hierbij dan ook gaarne uit voor onze: Nieuwjaarsreceptie & Stamppotterie,   Op vrijdagavond 11 januari 2019  bent u weer van harte welkom op onze sociëteit, tezamen met uw partner, want ook dàt kenmerkt dit Topevenement: de Dames zijn er óók bij (!)Aangezien velen onder u het zéér waarderen, dat op deze avond ook de voetjes weer op ouderwetse wijze van de vloer kunnen, wordt de muzikale omlijsting natuurlijk weer als vanouds verzorgd door onze swingende ‘Huisband’ van Paul Poulissen & Friends 
De Nieuwjaarsreceptie vangt aan om 17.00 uur en de Stamppotbuffetten openen om 19.30 uur. Mede dankzij de ongedwongen, winterse en huiselijke sfeer, is de animo voor dit inmiddels legendarische evenement meestal zéér groot; het afgelopen jaar zelfs meer dan 200 personen (!)
Natuurlijk zijn we daar allen zeer gelukkig mee, doch het brengt ons ook dicht bij de limiet, wat betreft de capaciteit van onze sociëteit. Daarom is het van belang dat u zich zeer tijdig met uw partner aanmeldt op de daarvoor gebruikelijke wijzen: per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), via de website, per telefoon (035-6248252), of op de intekenlijst in de bar. 

evenement eigenschappen

Startdatum 11-01-2019 5:00 pm
Einddatum 11-01-2019 11:00 pm
Max. deelnemers 200
Aantal plaatsen 200
Prijs per persoon €37,50

Inlog leden