Vader-dochterdiner

Vader-dochterdiner

Ook dit jaar organiseren wij natuurlijk weer een Vader-dochterdiner in sociëteit ‘De Unie’, waar vaders met hun dochters centraal staan. Dit traditionele diner vindt deze keer plaats op zaterdag 23 maart a.s. De lente is dan net begonnen en als we optimistisch blijven, dan hopen we dat de klimatologische veranderingen zo af en toe ook hun voordelen hebben in de vorm van een heerlijk lenteweertje.

Het heeft in elk geval de evenementencommissie geïnspireerd om dit jaar te kiezen voor een eenvoudig, maar tegelijkertijd oh zo veelzijdig en toepasselijk lentethema: Bloemen.
                                

Een ‘natuurlijk’ en tegelijkertijd ook schilderachtig thema, dat gemakkelijk heel veel tot de verbeelding spreekt in al haar kleuren en geuren. Kortom, er zijn veel leuke ideeën te bedenken die de invulling van dit evenement tot een groot succes kunnen maken. En vooral: we maken het niet te ingewikkeld voor eenieder om er weer een zeer gezellige en sfeervolle avond van te maken.

Een uitgelezen kans om tezamen met uw dochter(s) - in de bloei van hun leven - de bloemetjes buiten te zetten. Pluk de dag, want dit evenement mag (en wilt) u natuurlijk niet missen en wij verzekeren u dat het ook een bloemrijke avond zal worden.

Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het uitstekend verzorgde diner dat door onze keukenbrigade in stijl zal worden geserveerd, tezamen met zeer passende wijnen met een geweldig bouquet.

Inschrijven voor het vader-dochterdiner kan vanaf heden weer per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), via de (moderne) website, de (ouderwetse) telefoon (035-6248252), of via de bekende intekenlijst in de bar. De inschrijving is gemaximeerd op 80 personen, dus aarzelt u niet om u in te schrijven. Wat niet gemaximeerd is, is het aantal (schoon)dochters, dat u mee wilt nemen.

De inloop is vanaf 18:00 uur en het diner begint zo rond 19:15 uur.
De kosten per couvert bedragen € 50. De dresscode voor de vaders is natuurlijk een ‘bloemrijk’ Tenue de Ville en voor de dochters lijkt het ons geen enkel probleem er bloemrijk uit te zien.
En om “vergeet-mij-nietjes” te voorkomen zorgen wij voor een mooie corsage voor alle dochters.

Wij rekenen dan ook op een geweldige bloemenpracht op 23 maart.

De evenementencommissie

evenement eigenschappen

Startdatum 23-03-2019 6:00 pm
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 23-03-2019
Prijs per persoon €50,00
Locatie Sociëteit 'De Unie'

Inlog leden