Vader-Dochterdiner

Vader-Dochterdiner

Het traditionele Vader – Dochter diner komt er weer aan, of moeten we deze keer zeggen: het “Dochter – Vader” diner, want deze keer heeft de evenementencommissie ook enkele dochters speciaal uitgenodigd om met ons mee te denken over de invulling van deze geweldige avond.
Misschien heeft u al een eerdere vooraankondiging gezien en hopelijk heeft u toen reeds de datum in uw agenda geblokt: zaterdag 28 maart a.s.

De boodschap bij de input van de aanwezige dames was helder: een beetje chique en een beetje stijl hoort erbij(!) In gezamenlijkheid heeft dit ons geïnspireerd om zowel een stijlvol, alsook veelzijdig thema voor deze avond te kiezen, namelijk: “Around the World, een chique avond met je vader”.

    

U begrijpt natuurlijk wat een mogelijkheden zo’n thema met zich meebrengt voor de keuze van de heerlijke gerechten en wijnen van over de gehele wereld. Dus dat wordt zeker weer smullen (!)
En het gerucht gaat dat ook de heren van het ‘Casino’ (vorig jaar aanwezig bij het Lustrumgala) ‘wegens succes geprolongeerd’ zijn: “Faites vos jeux et Rien ne va plus”.

Inschrijven voor het vader-dochter diner kan vanaf heden per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), via website, telefoon (035-6248252), of de bekende intekenlijst in de bar. De inschrijving is, zoals u weet, gemaximeerd op ca. 80 personen en de animo is elk jaar weer groot, dus aarzelt u niet om u meteen in te schrijven met uw dochter(s); eventuele schoondochters zijn ook van harte welkom.

De inloop is vanaf 18.00 uur en het diner begint rond 19.15 uur. De kosten per couvert zijn: € 50,- 
Als chique dresscode is ‘Avondkleding’ zeer toepasselijk en dat betekent voor vaders keuze uit smoking of donker pak en de dochters mogen natuurlijk hun mooiste jurk (kort, of lang) uit de kast halen.

Wij ontvangen u allen graag voor ‘n fantastische ‘Reis om de Wereld’ op de laatste zaterdag van maart.

evenement eigenschappen

Startdatum 28-03-2020 6:00 pm
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon € 50,00
Locatie Sociëteit 'De Unie'

Inlog leden